~xx

Jaka moja? Nie mam nic wspólnego z Ipopemą,to co wiem,to dostają wiele nagród i wyróżnień,tam chcesz złożyć podanie? Daj se spokój,nie przyjmą cię tam do pracy,zapomnij.Moja sprzedaż budynków??.Nie pochlebiaj...o takiej sprzedaży to ja mógłbym tylko pomarzyć (i to przez sen). Na ten temat ci już odpisywałem w odpowiedzi z 30.09.2021r godz 15.49 (w wątku usuniętym przez moderatora,ale odpowiedż została,sprawdż raz jezcze w wolnej chwili.A co z warzywniakiem pod twoim blokiem o którym pisałeś na gtc,zlikwidowali już?A zobacz warzywa takie zdrowe i nie było tam obrotów?,kto by pomyślał...?.A jak tam w Sieradzu,Essen?,o których napomykasz we wpisach?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.