~Huehue

Fanpi :) kocham twój temperament i poziom, jak zwykle . Nie zliczę już ile razy moje zainteresowanie wartością spółki, jako ludźmi jest interpretowane jako rzekome związane z moim zawodowym współpracą ze spółką. Jakbyś uważnie przyjrzały się stylowo wypowiedzi, to pewnie znalazł byś mnie na forach innych spółek. Wracając do meritum, bo nie wyciągniesz mnie w swój poziom pyskowania. Tak. Bardzo ucieszyłem się gdy mój lobbing zadziałał i przebiło się myślenie o własnym IP. Problem polega na tym, że Żbikowski powie wszystko to, co rynek co usłyszeć, a mnie interesują konkretne, finansowe, kadrowe decyzje. Jaki jest budżet własne projektowanych filmów? Jaki jest fundusz projektowy na development? Kto robi ten Development filmowy?, wewnętrzni „inżynierowie obrazów 3D” którzy do tej pory robili krótkie, banalne historyjki potrzeby Cinematików,czy zawodowi pisarze, prozy oraz profesjonalni producenci znający i realia produkcji filmowych na rynku. Jeśli będziemy tutaj mówić odpowiednio długo o fantastycznej okazji produkcji telewizorów, to Żbikowski wpiszę taką potrzebę rozwoju spółki byleby tylko kurde drgnął do góry. Swoją drogą Znamienne jest to, że spółka nie posiada własnych kanałów informacyjnych od lat.. Firma mu się przejść transformację w kierunku konsolidacji swoich ruchów na rynek filmowy, a nie obiecywać wszystkiego jak przed kampanią Wyborczą. Nie da się robić wszystkiego na raz: gier filmów,reklam telewizji i w entów wynajmujący ludzi z miasta i udając że to Platige image. Są ludzie, którzy Rozumieją realia rynku, i konieczność specjalizacji, i tacy, którzy na rynku kreatywnym nie pracowali i uważają, że to wspaniała strategia. Gdyby Żbikowski powiedział „robimy filmy”, choćby tak niszowe jak halny, jednocześnie konsolidując siły na cinematicki I reklamę (co oznacza zamknięcie wszystkich innych działów generujących koszty), to byłbym takim samym fanem pi jak Ty. To byłaby naturalna progresja w kierunku studia produkcji filmów. Tymczasem jesteśmy w trakcie kampanii wyborczej pt. GPW. Kiełbasa wyborcza jakiegoś tworu mediowego, który robi drobne usługi. Na krótko można wejść w pi dzisiaj bo miasto kupi ten bajer do pewnego stopnia. Zobaczymy ten cudowny kwartał. Zapewne zły nie będzie, co nie zmienia sytuacji gdzie Platige nadal jest usługodawcą i nie wyprodukował nic własnego

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.