Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
“ powinni zaksięgować koniec ok 5 projektów w kwco może przełożyć się na rekordowy wynik!skonsultuję z łebskim kolegą i policzymy ile circa about” - powiedział Fanpi A ja mówię,że przyspieszają raport bo wykręcili sztucznie ebitda ukrywając koszty bierzące jako „inwestycje” zanim ogłoszą informacje o wejściu na GPW i zabrakło tlenu (sukcesów). Za chwile ukryte koszty w inwestycjach wyskoczą na jaw zanim miasto kupi ściemniony sukces. Tak to ja widzę. Zobaczymy kto lepiej „prorokuje” … Btw. Spółka nie poczyniła zmian które dawałby jakieś sensowne wyjście z problemów z lokalizacją i eksodusem 40 osób kluczowych. Nie ma też sposobu ochrony przed konkurencją z Glasgow która na HomeOffice. Ale co ja tam wiem… przyspieszają…