Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na 99% w tym roku zobaczymy jeszcze debiuty przynajmniej 3 firm:
Zeneris Projekty,
Road Studio,
Hydra Games.
Ciekaw jestem Waszego zdania na temat tych firm. Z którym debiutem wiążecie największe nadzieje. Jaki szacujecie start tych spółek na rynku.
Moim zdaniem najciekawiej ze wskazanej trójki wygląda Road Studio i liczę tu na spory wzrost na otwarciu. Wydaje mi się również, że nie zawiedzie nas debiut Zeneris Projekty i zobaczymy wzrost. Największe obawy mam co do Hydra Games i obawiam się, że możemy tu mieć powtórkę z PPG.