Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Toya +10,5% r/r WIG +47,5% r/r Sprzedaż +34% półrocze Zysk netto +36% półrocze Mimo tak dużego wzrostu sprzedaży i inwestycji zwiększyła się nadwyżka finansowa netto do 25,4 mln z 1,4 mln r/r Czego można się spodziewać po 3q? Myślę, że wyniki mogą być podobne do 2q, z racji bardzo niskiej bazy z zeszłego roku może to być ogromny wzrost, obstawiam zysk min +50% r/r Czy mamy o tyle słabsze wyniki od reszty? Czy się nie rozwijamy?? Sprzedaż do ponad 100 krajów, co roku 1000 nowych sprzętów, zaniedlugo wchodzimy do Chin Myślę, że większość z WIG o takim wzroście to może pomarzyć, jestem mega zirytowany obecną wyceną, nie chce mi się wierzyć że 8 sprzodu, takie jest moje zdanie, napewno nie sprzedam poniżej 10, wybicie zwykle przychodzi jak już sprzedałem, do wyników już wiele nie zostało, a nie wiadomo czy szacunkowe będą wcześniej Czy to jest spadek taki jak był wcześniej przed wynikami? Aby później mocno rosnąć, co myślicie?