~Jacek

Oczywiście, że to jest kupowanie marzeń, dlatego w takich spółkach mam mniej niż 30% kapitału.
Jeszce jakiś czas temu DW też zaliczałem do ryzykownej spółki, ale się opłacilo. Teraz to jest jeden z większych moich pakietów.

Też mnie wnerwia brak wykorzystanej szansy pandemicznej, nie mam pojęcia skąd to wynika. Mają kilka fajnych umów i na początku się rozwijali, teraz się przytkało. Nadal wierzę, że spółka ma potencjał. Wydaje mi się, że chłopaki zakładając firmę znali się na technologii ale nie potrafią wycisnąć duzej kasy,. Ja osobiście mocno liczę na przegląd opcji strategicznycy i wejście dużego inwestora, który do spólki wniesie jakieś kontakty i biznesowy know-how.

Silvair mam malutki pakiecik, na razie jednak czekam i nie planuję powiększać. Natomiast to jest jedna z moich opcji na ktore liczę w przyszlości :)

Dino jest przegrzane, przy obecnej kapitalizacji powinni być spółką dywidendową, ale oni ciągle się rozwijają i inwestują bo wycena jest na jakis rok do przodu. Ze spólek stabilizujących mam KGHM i PZU.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.