Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dziwią mnie Wasze wpisy, macie utopioną kase tutaj i trąbicie, że tak wielka lipa :) jeśli taka lipa to sprzedajecie akcje i Was tu nie powinno być i po co takie gadanie , a tymczasem MDI ma kolejny kontrakt , firma dziala , cena spada a czemu ? hmm napewno nie dzieki Wam :) ja mam troszke i zamierzam trzymać ok 5 lat , a jak spadnie do 3 zł to dokupie jakiś pakiecik , jak spadnie niżej to znowu dokupie :) Proponuje by zabrali głos osoby które maja jakąś wiedzę od środka a nie tylko że jest lipa bo cena spada , pozdro i Wasze zdrowie ;)