Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć
Bumech - tradycyjnie za wcześnie w większości oddany , zostawiłem 1/10 tak niech leży i po przejściu 20 oddane , to jest już ściana aż miło . Sonka cóż , haczykowo, satis z ledwością uszedłem z życiem i groszem na lizak . Twardo wieżę w bosia , miałem po 4 z groszami sporo, teraz zostało jakiś tam odłamek ale fajny target . Rano zametu skubnołem po 92 gry i przy obiedzie sie oddało, za to te siedem stów z infry zebrałem i na umowny lizak zostało. Nie wiem rank pro tak jakoś dziwnie paczy, będzie się rwał do góry ? Jak sądzisz ? i nie będą wracały sentymenty do covidów ? i gierek , poza tym trzeba paczeć , co lud zainteresuje po górnictwie , to się przyłączyć tak sportowo. A i najważniejsze, czy to jutro po radzie starszych nie du.............e, na zdrowy rozsądek tak powinno się stać .