Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Moje samopoczucie w jak najlepszym porządku Jakie zresztą miało by być, skoro w zeszłym roku portfel akcyjny ukierunkowałam na węgiel. Aż się boję myśleć, jaki w przyszłym roku zapłacę podatek. A co do korekty, to dawno już postanowiłam ze potraktuję ją jako okazje do powiększenia pozycji. Rajd na spółkach węglowych się dopiero zaczął i wg mnie osiągniemy takie poziomy o jakich dzisiaj nawet nikt nie marzy.100 zł na JSW, czy Bogdance to będzie tylko nic nie znaczący poziom który szybko miniemy. O Coal Energy się nie wypowiadam - choć branża ta sama to ryzyka inne.