inwestujemypl

Gala gdzie Twój obiektywizm jak piszesz to mijasz się z prawdą nie jestem zadufany przpraszam
Akuratnie kazdy kto był ze mną na innym forum wie że pisze że chciabym byc beczką pełną mądrosci ale nic z tej madrosci nie mam bo jestem tylko pustym dziurawym wiadrem które zostało wyciagnie ze studni niestety z powodu tak wielu dziur nie została ani jedna kropla daltego piszę to mój bład ja jak zwykle żle narysowałem wykres jak zwykle sie pomyliłem Ale to ze żesie mylę nie znaczy że nie szukam prawdy bo właśnie staram się pisac prawdę .Myslę ze Cię nie obraziłem żadnym słowem.
Jęsli tak jeszcze raz przepraszam Pisżąc że kąłmiesz być może Cię obrażam dlatego dzisiaj pisze że mijasz sie z prawdą ale jesli Ty jawnie zmieniasz rzeczywistość że firma nic nie kupiła za emisje akcji to tak jak pisał kolega jedż do firmy i sprawdż ile mają nowych ciągników i naczep od 2017 roku To jak nic nie kupili jak twierdzisz to widocznie dostali od mikoąłja 200 nowych ciągników z naczepami . .
Jesli Ci przeszkadzają moje wpisy oparte o fakty czy dane z firmy to poprostu nie czytaj bo najprawdopodobnie nie były przeznaczone dla Ciebie Teraz naganianie . Napisze zeby było jasne

Jesli ktokolwiek uważa że spólka jest droga lub sądzi ze spadnie niech nie kupuje wrecz zachęcam do sprzedaży jest okazja jest chetny . Myślisz że moje wpisy lub twoje ma jakoś wpyw na kurs akcje żadnen Szwedzi nadstawili wora i jak nie chcesz mieć akcji to tak samo sprzedaj Za co Cie jeszce przeprosic że napisałem tyle i aż tylle Tak napisałem bo tylko tyle i aż tyle miałem do powiedznia w tej kwesti jeśli Cie to obraziło przepraszam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.