~Jacek

rtomala, możesz wyjaśnić swojego posta? Pisałeś pewnie z komórki więc bez znaków interpunkcyjnych, chciałbym załapać o co kaman. Czy to znaczy, że wierzyłeś w spółkę ale jedna osoba przekonała Ciebie do rezygnacji? I z powodu tej osoby wyprzedałeś akcję? Jeśli tak to czy możesz powiedzieć, jakie argumenty przekazała ta osoba? Bo ciekaw jestem czy nie wpłyną również na moje podejście do spółki?

Poniżej cytat z Twojego posta:

Coś ci powiem kolego z mojego punktu widzenia

Z braku mojej aktywności i bierności w działaniu są osoby które na tym fakcie się dorobiły gdy doszedłem do wniosku dzięki jednej osobie zmieniłem swoje podejście co było przyczyna drastycznego zejścia z mojego zaangażowania pisałem o tym i pisałem gdzie co kupiłem pisze tu tylko i wyłącznie z czystego sentymentu nic więcej nie powiem ze miałem zakusy na kupno ale mi narazie przeszło to wszystko

Zrozumiałeś

Dzięki
Jacek

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.