Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No to ładnie. Ja ustawiłem się rano na kupno po 1,5, ale nic nie weszło a zobaczyłem, ze Bowim zaczął spadać, to dokupiłem już po 9,10-9,20 i darowałem sobie kółeczko tam. Nie wiedziałem do ilu zechcą na Satis podpompowac a jak dla mnie okolice 1,6 już były zbyt ryzykowne. Jak widać wielu chciało wyjść tam z papiera i skorzystali z naiwności świeżej krwi. Tak to już jest, jak się czyta w raporcie jedynie przegródkę "Zysk":)
Swoją droga nie może wyjść z podziwu, ze nasi "inwestorzy" dają się tak naganiać gościowi o nicku "Obserwator". Już chyba z 5 trupów wcisnął w ostatnim półroczu, a ludzie dalej łykają jego "typy":)
P.S.
Czarodziej następnym razem nie naganiaj na takie gnioty na spółce, którą chcesz kupić, bo to trochę słabe jest jednak. Bowim i inne stalówki i tak spadają, chociaż musze przyznać, że ta z najlepszym półrocznym zyskiem w stosunku do kapitalizacji jest najmocniej ciśnięta:)