Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ale co, mam płakać że nie urosło pod premierę? Póki co nie ma prawie żadnej reklamy, bo filmik na YT to obejrzało chyba 30 osób z czego większość to my, stali bywalcy forum oraz pewnie ekipa Raisemana/CDT/INC, więc zainteresowanie jest niewielkie, niemalże żadne. A artykuły i Raisemana z zeszłych miesięcy to już ludzie dawno pozapominali. Ale tymczasem już 30 tyś zł wpadlo a dzień się nie skończył, jak dostukaja do tych 300 czy może 600 tyś to będzie reklama sama w sobie. No i więcej projektów by się przydało ale widać pracują nad tym. Bonusy bardzo fajne za udział w zbiórce, zwłaszcza te z górnych półek - npc według mojego pomysłu - bomba. Ja jestem przekonany że będzie dobrze, i dla CDT, i dla kursu. Ale takie platformy to nie w 1 dzień budują swoją reputację. Za rok tu może być kilkadziesiąt projektów, niech tylko ludzie dostrzeżą że można tu szybko pozyskać kapitał.