inwestujemypl

To co dalej twierdzisz że
"Wzięli kasę od inwestorów po kursie sporo wyższym niż obecny, nic nie wydali na inwestycje, "
To jaacytując pana Cegielski podałje nieprawdziwe informacje. Tak mam torozumieć

Nakłady inwestycyjne zrealizowane w tym roku to już 14 mln zł. Zapewne do końca roku dojdzie jeszcze kolejne 2 mln zł. Tylko w III kw. br. rozliczyliśmy 13 mln zł inwestycji, co związane było z kumulacją płatności i odbiorów. Cały program mamy rozłożony na 3 lata. W tym roku zakupiliśmy już 53 cystern, czyli około połowę z planowanych docelowo 106 jednostek zakupionych na własny rachunek" -
https://www.transpolonia.pl/media-o-nas/trans-polonia-przyspieszyla-realizacje-palnu-inwestycyjnego-o-rok Co dalej wymyśle Chyba rozwoiazanie jest proste .Podaj swoje dane napisz do mnie inwestujemypl@o2.pl
Ja napisze do firmy że jest człowiek który twierdzi z że pan prezes skąłmał podając fałszywe dane bo ty twierdzis zinaczej
ze Wzięli kasę od inwestorów po kursie sporo wyższym niż obecny, nic nie wydali na inwestycje, "
zobaczymy co dopisza jak potwierdza sie twoje przypuszcenia że prezes kłamie zgłosimysprawę do prokuratury bo to juz jawne podawanie prawdy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.