Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Po prostu dzisiejszy zjazd nie jest zaskoczeniem, wiadomo że na rynku pojawi się panika po ostatnich informacjach bo nie każdemu się uśmiecha czekać dłużej. Sam myślałem żeby wyjść rano i odkupić niżej ale przegapiłem więc zostaje uśrednianie. W każdym razie poza dłuższym horyzontem czasowym który ma uzasadnienie w późniejszej ewentualnie wyższej wycenie transakcji nic się nie zmieniło, spółka dalej działa i dalej oferuje wysoką stopę zwrotu więc nie wiem po co te całe zamieszanie. Jak była cisza to wszyscy marudzili że spółka o niczym nie informuje co jest bzdurą, jak wypuszczają espi to nagle się okazuje że spółka powinna milczeć, litości.