Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pan Kuba jak zwykle analityczny i neutralny pozdrawiam ( i żeby nie było bardzo cenię twoje zdanie ) , a jak dla mnie to sytuacja mocno niepewna i raczej nie w kierunku neutralnym będzie zaskakująco pozytywnie lub co statystycznie dużo bardziej możliwe totalna lipa czyli bez zbędnych wyliczeń cena wykupu poniżej oczekiwań, no ale to jak rozumiem jest to wliczone w cenę inwestowania na NC, ja oczywiście liczę na to pierwsze bo spółka szanowana i znana w branży czas pokaże ja osobiście dobieram zawsze byłem słaby ze statystyki a i tak od wielu lat na plus ( to chyba zasługa cierpliwości :) więc życzę zysków :)