~ZUK

Dnia 2021-06-17 o godz. 21:55 ~KUZ napisał(a):
> ZUK Ty się o mój intelekt nie martw zajmij się swoim.Z tego co widać chyba chcesz na siłę wystraszyć parę leszczy tymi swoimi "precyzyjnymi prognozami" żeby nabyć coś po taniości.No i to będzie ten ubaw co Ty napiszesz za jakieś pół roku. Czekam z niecierpliwością na kolejne wywody i przewidywania a właściwie strzał w samo sedno w twoim wydaniu

Jak się masz KUZ?
Wystarczyło odrobinę cierpliwości, by nie było wątpliwości kto powinien się martwić o swój intelekt. Spada jak ostrzegałem.. Ty też miałeś rację, znowu trafiłem w samo sedno:)

Dawno mnie tu nie było, jak nastroje? Jeśli nadal bojowe, to zobaczymy w okolicach 2zl. Jeśli oczywiście będzie?:)
Ja nie jestem już na bieżąco, ktoś rozsądny śledzi losy ZUKa? Co się tam dzieje, polecą jakieś trupy z szafy?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.