Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
OK
Kupiłeś bo ?
Sprzedałeś bo ?
Tak szczerze jak przeanalizowałem historię (oczywiście moją) utracone wzrosty i niespodziewane zyski z balonów to zgadzam się z Tobą całkowicie
ze starej historii ULMA kupiłem 2,5 zł i oddałem z szalonym zyskiem po 10 a ona zrobiła mi psikusa idąc w dwa lata na 600
ale też pojechałem sobie na balonach 2 x MBFGrup na fali pandemii i teraz się do nich przymierzam bo coś długo zbierają a podwaliny w istocie inne niż jak grałem ostatnio