Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie nie wiemy czy gra jest/będzie monotonna, mamy do dyspozycji jedynie próbkę przygotowaną na gamescon, co zresztą prezes podkreślał na ostatnim webie, że od demo różni się od finalnej wersji. A ja sobie kupie ten zestaw, tyle co każdy z nas musiał tutaj znieść przez ten projekt to sobie zachowam na półce... ja i tak liczę najbardziej na Calydre, aczkolwiek gierka może zaskoczyć, jak ostatnio drago. Ruchas, co do giganta hmmm kwestia gustu mi tam się podoba zestaw, oby świeczka ładnie pachniała, a nie jak kibla ...