Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dodruk od 0 do 90 mln akcji, to już oszacowaliśmy dawno temu tu na forum, oczywiście możemy się mylić, ale pewnie nie. Kapitalizacja pójdzie ostro w górę bo i nowa wycena Suale będzie zupełnie inna niż ostatnie 250 mln. Co do kasy na badania i rozwój to nasz wspaniały rząd ma już projekt na dofinansowanie startupów, i jest on sformułowany tak jakby był pisany specjalnie pod Saule - tak tak, rząd już się o Suale dowiedział i mamy na przykład polski budynek na Expo w Dubaju obłożony naszymi perowskitami. Są też dotacje unijne na które też myślę się bez problemu załapią. Więc o kasę na badania i rozwój bym się nie martwił za bardzo, znajdzie się. Firma zatrudniała ostatnio około 70+ osób, dane z przed kilku miesięcy więc teraz pewnie jest ciut więcej. Ale to nie są ludzie składający długopisy na taśmie tylko wysoce wykwalifikowani naukowcy z całego świata. Myślę że odpowiedziałem na większość pytań, ty tymczasem odpowiadałeś mi pytaniami na pytanie i w efekcie nie dostałem odpowiedzi. Które firmy są tak innowacyjne i co ważne mają już swój super produkt, a nie "być może" zrobią lekarstwo na covid, raka i wszystkie inne choroby lub "być może" zrobią grę która okaże się hitem na miarę Cyberpunka lub... Symulatora stacji benzynowej...?