Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Doczekaliśmy się, cierpliwość popłaca. Zawsze wierzyłem w tą spółkę, jej niedowartościowanie na rynku. Jednak jak sobie pomyśle ile tutaj było na forum marudzenia, narzekania, depresji to aż chce mi się śmiać. Spółka przez rok dokonała ogromnego progresu. Tech Med House, Polandevs, Scrum Easy, nowe coraz większe kontrakty a zawsze było szukanie dziury w całym. Ja nie sprzedaje, wierze że ta spółka jeszcze wielokrotnie da mi powody do zadowolenia. Marne kilkaset procent zysku mnie nie zadowala. Tutaj czekam na tysiące bo kapitalizacja obecnie nawet do 15 mln nie dociągnęła.