~pg

1. jaki ty gamoniu pusty jesteś i nie za bardzo wiadomo co i komu zamierzasz udowdnić tymi infantylnymi postami , czy ja coś mówiłem o cenie skupu, to dwulatek giełdowy nawet taki jak ty co se załozył rachunek w marcu i stał sie "inwestorem długoterminowym do swojej emerytury powinien zdawać sobie sprawe że papier bedzie dążył do ceny skupu przynajmniej w krótkim terminie a potem sie okaże . I filozofii matołku w tym żadnej nie ma, pytanie co dalej i jakie s.a perespektywy dla kernela i te fundamentalne i te na wykresie a te sa całkiem cacy , ale taki miszcz jak ty skąd może mieć pojęcie o tym . Synku poczytaj zatem ze zrozumieniem , daleko jeszcze do 57 a tym bardziej do mojej ceny po 49 , idę o zakłąd że pdo slylwestra poniżej 50 w ciągu roku nie spadnie w cenach zamknięcie a i sądzę że 57 tez możę się obronić.
  2. Ponawiam pastuchu mój apel daj se spokój z analizowaniem kernela, bo to dla ciebie nie ta liga, skup się na cebuli jak twoja mamusia dodaje do zupy i odprawiaj modły za sternika na lvc aby kapitał wystarczył mu na podtrzymywanie papierka na ostatnich dołkach

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.