Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie myślę o L teraz. Uważam że L miało już swoje 5 minut przed rozliczeniem i jeszcze S będzie miało swoje 5 minut.
Te 4 szt. co mi nie poszły na 2350 to z tej części co nią aktywnie obracam. Trochę podobnie jak w konkursie bo część w konkursie to prawdziwe zlecenia. Mam jeszcze 2 część S która czeka na coś więcej (2330 1 TP dla części tych S).
Jeśli coś miałbym otworzyć to S ale wyżej. Tak ponad 2363 z planem 10 pkt. Ale nie dziś bo jeśli dziś wyjdą ponad 2363 to już potem 10 pkt nie zejdą. Na L według mnie za wysoko. Chyba że gdzieś z okolic 2330 tak na szybko.
Ogólnie to bardziej myślę o powolnym zmniejszaniu pozycji przed rozliczeniem bo czasu coraz mniej okres gorący i nie jeden numer mogą wywinąć a każdy pkt. to spora różnica dla mnie.