kenobi

Cześć Black, witam Cię b. serdecznie, jeżeli chodzi o mnie to wyszedłem rano połową z LWB i pozbierałem prawie 20k PKPC po czym napisałem posta z obrazkiem, zresztą b. czytelnie na nim widać scenariusz . Trochę (6k) sprzedałem od 19,92. Nie wszystko się odkupiło - rozstawiony jestem na obronie już teraz 19+. Wzrosty są pewne, trapy robię co 50gr, zmienią się kroki wkrótce na 80gr+, ale akcji mi stopniowo przybywa i jak kiedyś pisałem dla mnie nie ma znaczenia cena (w zasadnych granicach) bo również będę kupował po 23+. Zyski z Bogusi i BOguSIA, parkuję tu ponieważ rozbieżność historyczna pokrycia wycen jest absurdalna, a przyjmując cel czysto faktograficzny "błędnokołowa" byłaby wiara w mocne przeceny. Aspekty etyczno-społeczne przesuwamy w czasie. Rośnie zainteresowanie BDŻ - koleją Bułgarską przez db cargo (ostrzą sobie zęby). Wszędzie gdzie są długi kolei w EU następują przekształcenia i restrukt. tak by podmioty funkcjonowały na zasadach rynkowych bez subwencji państwowych. Nie wiem jak grecki TrainOse - myślę, że Włosi to pociągną. Długi są niemal wszędzie, a kurs naszego "truchełka" stał w miejscu, również za moją sprawką (tak jak pisałem, 2 m-ce temu dzięki nieruchawym OFE, TFI, SP, dość łatwo tu było zamieszać).
P.S - czy kółka się opłacają? Moim zdaniem bez automatyzacji i kreowania - zdecydowanie nie i Real ma tu rację, zważ, że ja gram osobiście częścią akcji, ale jestem z tych co potrafią "kontrolować pęczek"
---
Pozdr. Jacek

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.