Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie ja rzucałem pułapy 30 zł, więc nie powinienem odpowiadać, ale poproszę o odrobinę cierpliwości. Równie dobrze mógłbyś zapytać, gdzie są spadki do 6 zł gdzie koledzy zamierzali otworzyć portfele. Po obecnych kwartalnych wskaźniki nie są właściwe i dopiero następny kwartał coś więcej zasygnalizuje. Ludzi, którzy kupują te akcje dla dywidendy pewnie jest większość, tym bardziej, że wypłaty są w EUR a to bardziej pewne niż sponiewierany złoty na którym są kolejne bodzce proinflacyjne i kolesiowo-haremowe sterowanie..Moja odpowiedz brzmi - nie sprzedam, nie mam powodu, żeby wstydzić się tych akcji a na spadkach dokupię sobie pewnie wcześniej niż łapacze noży.