~Kot

Moim skromnym zdaniem papier jest akumulowany głównie przez kilka osób z inside knowledge.
Myślę, że za jakiś czas dowiemy się o kilku przełomowych newsach które wyprowadzą spółkę na nowe tory i zmianie ulegnie również nazwa oraz działalność spółki.
12mln FF.
80% akcji w rękach Mazowiecka Spółka Mleczarska SA - POLMLEK
Z całą pewnością nie zapomnieli, że są właścicielami Partnera, choć przy ich kapitale zapewne mogło im to umknąć.
Póki co spółka nikogo nie zatrudnia i właściwie nie ma przychodów, nie wiadomo tak naprawdę czym się zajmują, a jednak przez ostatnie kilka tygodni wystąpiła wzmożona aktywność na papierze.
Zastanawiam się ile osób ma jeszcze papier w cenie poniżej 10 groszy.
Spodziewam się jednak spadku na poziomy ~10gr - prawdopodobnie podbitki służą aby przekonać leszczynę do wysypania się z małym zyskiem z papiera.
Kiedy odpowiednia ilość papieru zostanie skumulowana w odpowiednich rękach, wtedy czeka nas prawdziwy wystrzał.
Jednakże mogę się mylić bo są to tylko moje przypuszczenia.
Zapraszam do dyskusji

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.