Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
szczerze tez uwazam ze to obstawianie codzienne kursu jest glupie. Bo troche to wskazuje jakbysmy wszyscy byli daytraderami ....A jestesmy ?! Ja np nie jestem day traderem i daleko mi do tego....swoja droga taka zabawa moze byc tez wykorzystywana zeby sprawdzic kto ma akcje a kto nie w teorii jak ktos poda wysoka cene znaczy ze jest na pokladzie i odwrotnie...chociaz ja np pare razy celowo to lamalem...zeby zepsuc komus ewentualna analize na podstawie tych danych