Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
~Fanpi Z tym anonimowym nickiem zróbmy tak. Napisz swoje pełne imię i nazwisko albo choćby zarejestruj swoje konto. Ja obiecuję, że zrobię tak zaraz po Tobie. Ok? ~Wiadereczko Ja też sukcesję widzę jako pozytywny aspekt. Niestety PLI jako agencja eventowa, to nie jest dla mnie bajka do inwestycji na krótko przed 4 falącovid, ani na długo. Junior jeśli tam nadal jest, to w moim przekonaniu się marnuje jako potencjalny lider w przyszłości. Eventy nawet jak robią coś w 3D do TVP i Polsatu, to nie są to rzeczy istotne dla zysków, wizerunku i wiedzy firmy. To raczej marne podwykonawstwo i kolejne usługi niż gruntowna zmiana myślenia w kierunku produkcji własnego IP. Nowy Head animacji mógłby go wziąć pod skrzydło przy oficjalnym ogłoszeniu co i jak, Wtedy moglibyśmy mówić o rozwoju sukcesora.