Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przez 6 godzin gry mam może 1h30-2h przeładowania porannego zapisu gry z powodu występujących błędów. To całkiem dobra gra, ale ilość błędów na razie tylko psuje zabawę. Wierzę, że twórcy naprawią je jak najszybciej i sprawią, że ta gra będzie świetną grą. Zauważ, że nadal trzymam kciuki? Ogólnie pomysł jest dobry i sprawił, że chciałem grać dalej nawet z błędami, to wciąga. - Napraw system celowania/strzelania - AI celowania sojuszników jest OP - Napraw kilka błędów, które podzieliłem na niezgodę - Nie można było podnieść rzeczy w niektórych momentach gry - Napraw problem polegający na tym, że bitwy nie kończą się nawet po pokonaniu wszystkich wrogów, którzy sprawia, że nie możesz ukończyć misji ani spać.