Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Haha, ja po prostu mam wysokie wymagania. To konstruktywna krytyka, że ich brak. Zresztą pamiętasz że to my na forum mocno działaliśmy w ubiegłym roku by pojawiali się na innovation days, czy u anala w stockwach. Ja to pamięta. To reko to akurat nie ich PR (choć może oni zadbali o to i się zgłosili) ale w sumie to lepsze niz opowieści szefa. Zobacz kuna coś innego .. pojawiło się sporo nowych osób i też w sumie jakieś trolki co zamiast dyskusji wypisuje te swoje życzenia. Może to jest jedna dobry znak, bo tam gdzie zainteresowanie - tam zawsze są różni "zbawiciele" naszej kasy.