Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-09-02 o godz. 12:32 ~Stew napisał(a):
> Przyznać się!! Ktoś dzisiaj został ubrany w tego śmieciucha? Hę? Maksymilian!! To ty?
I tu Cię zaskoczę : ja kupiłem pod wpływem współczucia dla Ta.Biedak szalał na forum w niedzielę po południu i wieczorem. SAM, rozumiesz?Zupełnie SAM,po wszystkich wątkach nakłaniając do kupna zachwalając softa...myślałem że zwariował...Mówię Mu "dobra w poniedziałek puszczę JSW kupione za softowe i biorę w/g Twoich zaleceń" żeby się uspokoił wisielec.Wziąłem 125k.
Dzisiaj zacząłem to z powrotem wywalać ,widząc że Ta mnie nabrał żeby naprawić błąd.Już Go nie posłucham choćby tu stanął na głowie.Do tego jakiś grubas ubrał mnie po 0,57 a spuszczam w panice tę padlinę po 0,51 zanim uruchomi windę w dół.On się czasem zachowuje jakby odchodził od zmysłów a grubas się cieszy nie mówiąc o oszuście...No ręce opadają...Pozdrawiam Cię Ta,mówiłem Ci żebyś nie przesadzał bo szkoda zdrowia.
Skoro natomiast odkopałem wątek to czy ktoś widział co się dzieje na JSW?Ponoć będę bogatszy o 0,5 bańki bo ma walnąć w 50 a moje 49k leżą spokojnie w obydwu worach i puchną.Ale trudno się dziwić jak koksowy premium po stronie chińskiej (bo są dwie ceny) "chodzi" już po 431 dolców w/g Metal Bullitine !!! Po australijskiej 260$...(to ta którą bierze JSW do kontraktów) a na zero wychodzi przy 110-ciu czyli będzie 150$ zysku na tonie.No szał popytowy!!
Jutro pakuję do 3-go małego worka za softowe z powrotem.Pozdrawiam.