pawelpablo

oj dziubaski co wy takie niecierpliwe, po co mam tu siedzieć i z wami gadać, wystarczy, że czytam te posty pełne nadziei, zdziwienia i frustracji (o abstrakcyjnym myśleniu nie wspominając), a póki co stagnacja tutaj.
@SD jest tutaj guru inwestowania więc niech wam maluje trawę na zielono i mówi ile to trzeba w cigames wkładać kapitału i kiedy żeby się nie frustrować, więc te moje "śmieszne" inwestowanie tutaj cóż mało istotne dla was :D
A no i gdzie się podział ten podszywacz? mało go coś tutaj przez co duch hejtu pablopablo zamiera - @SD no weź jeszcze trochę się popodszywaj będzie mi milej (nie wiem jak tam na UL bo nie wchodzę tam) :D

Nie mniej ogólnie racja - straciłem zainteresowanie tą spółką bo zarobiłem już swoje póki co i wystarczy, a że się dzięki wam urlopuję jeszcze przez miesiąc może kapkę dłużej, to tym bardziej nie chce mi się tracić czasu na głupotki forumowe.
Póki co nic się nie zmieniło tutaj więc cóż.
A, że gamedev odbija tu i tam to też wolę skupić się w ramach przeznaczonego na gpw czasu na innych mniejszych spółkach, gdzie potencjał rozwoju, a co za tym idzie wzrostów znacznie wyższy.
Jak tam podbitka pod PS5? udała się?
Jak tam wyczekiwanie na mega wyniki? coś nie widać, żeby kurs wystrzelił pod niebo (ok w trakcie kończenia tego wpisu widzę 3% w górę 1,6 przebite, ciekawe czy jak zawsze pump and dump - gratulacje dla tych co mogli po części z haka zejść)...

Powodzenia moi mili hejterzy - btw. Bieszczady polecam, trochę pada ale i tak jest ładnie :D

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.