~Mcg

1. Pamiętam, iż prof Pyrć miał być powiązany z pracami nad wnioskiem do FDA, natomiast powiązanie kogoś z EA mi umknęło - proszę o podpowiedz - gdyz czuję się zaskoczony, a raporty i komunikaty od ponad roku wnikliwie czytam.

2a. Próbuję sobie odpowiedziec na pytanie czy prowadziłbym rozmowy z podmiotem, który bez EA daje cenę znacząco odbiegającą od mojej zakładanej ceny sprzedaży - zakładając, iż taka sprzedaż mogłaby odbyć się o kilka(naście?/dziesiat?) miesięcy cennego czasu WCZESNIEJ niż sprzedaż po EA.
2b. Zastanawiam sie dlaczego nie ma ciągle konkretów nt. EA

Łącząc dwa powyższe - wyszło mi, że ja jesli bylbym na praktycznie finiszu M&A z globalną firmą - to nie po to, żeby to tylko odtrąbić i przechodzić do trudów organizowania EA - tylko po to zeby transakcję cashować za całkiem przyzwoitą i satysfakcjonującą kwotę.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.