~xyz

Dnia 2021-08-30 o godz. 16:40 ~Tomasz napisał(a):
> Ja jestem raczej zwolennikiem nie budowania wielkich oczekiwań. Wolę się miło zaskoczyć niż rozczarować

ja jestem zwolennikiem realizmu nie widze innej opcji niz retest przynajmniej poziomu 13,90 PLN czyli ATH....jakby tu chodzilo o 12 PLN to kurs nie bylby 3 tygodnie czolgany w widelkach 11-9,94PLN z czego wiekszosc czasu ponizej 10,50....zasada jest prosta im dluzsze trzymanie na niskim poziomie tym mocniejsze odbicie nie po to byl papier przez 3 tygle zbierany w widelkach 10,80-9,94 ....zeby teraz wybic go na 12 PLN....przeciez sternik zebral przypuszczam ze 100k papieru minimum....serio myslisz ktos by sie tak bawil zeby zarobic na kawalerke w Lodzi ? ;).....wylozyc 1,1 miliona zeby 1,3 czy 1,35 miliona zarobic......eeeee bez sensu....ale wylozyc 1,1 miliona zeby zarobic.....1,6-1,7 miliona to juz ma gleboki sens ;)....juz abstrachuje od tego ze im wyzej wybije tym latwiej mu bedzie caly towar opedzlowac...wybicie na 12PLN z perespektywy sternika majacego 100 lub 200 k akcji a zakladam ze tyle ma papieru sternik ktory dzisiaj zapoczatkowal ruch nie ma zadnego sensu bo mialby nawet problemy z tym zeby opedzlowac wszystkie akcje z jakas sensowna marza .....a ja mysle ze naczelny sternik ktory zapoczatkowal dzisiejszy ruch mowie o tym skupie ok. 20k akcji w pol h...no to mysle ze on gra tu za 1 milion PLN albo za 2 miliony czyli ma 100k-200k akcji. wiec moim zdaniem bedzie chcial wybic w okolice 15 PLN....a jak bedzie czas pokaze ;) Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.