Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Prezes jest spoko na walnym można od niego uzyskać wiele informacji jeśli masz akcje warto być na walnym Po walnym w 2020 roku zaświeciła mi się lampka ostrzegawcza gdy zadałem pytanie Żakowi odnośnie tych nieszczęsnych rozliczeń z CAC PV a właściwie braku rozliczeń zapytałem się wprost w jaki sposób spółka jest w stanie funkcjonować przy tej inwestycji przy braku płatności ze strony inwestora nie otrzymałem odpowiedzi wtedy doszedłem do takiego wniosku ,że coś nie kaman pomiędzy Żakiem a Stachurą niestety matiz wmawiał mi ,że to nie miało by sensu i tak trochę temat został zapomniany na kilka miesięcy .