Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
MLS działa nie tylko na rynku FV i BIPV wprowadzając tak rewolucyjne produkty jak Quantum Glass (masowa produkcja już na jesieni tego roku) czy Active Glass i 2D Glass. Dzięki kreatywności naukowców z własnego zaplecza badawczo naukowego MLS stworzył analizator do wykrywania różnego rodzaju cząstek, po odpowiedniej konfiguracji może wykrywać również wirusy i patogeny - Tak powstał Covid Detector. Obecnie trwają prace nad wykrywaniem komórek rakowych, natomiast CD jako produkt w pełni komercyjny i zatwierdzony do użytku trafił właśnie do sprzedaży. Zyski będą już w następnym kwartale.
Ja straciłem na NVV i zakładam że nie jestem jedyny :( natomiast MLS daje szansę odrobienia przynajmniej części strat.
Pozdrawiam i trzymam kciuki (może NVV kiedyś odbije, jeszcze go nie sprzedałem)
Mariusz Prażewski