Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mnie spolka rozczarowała, a zwłaszcza zapowiedzi samej juz bylem pani.prezes Tomickiej, mydlenie oczu przez ostatnie 3 lata,ciągle odpisy ,straty pogłębiające się z kwartału na kwartal, tam gdzie inni liczyli plony, mowie tu już od 4 kwartału 2020r gdzie był rekordowy, open tłumaczył się covidem, inni jak Notus czy Expander liczył sobie zyski i tak zostalo do dzisiaj,kto zawinił? Czy zarzadzajacy openem czy to co jest związane od dłuższego czasu z polityką tej firmy, mam tu na myśli karę za miseling na 1,5 banki i karę 20 baniek na openlife, ciekawie moze juz byc 30 września jak.oglosza wyniki za 6 mcy 2021 roku, wtedy zobaczymy na ile zostało kapitału zakładowego?? Rezygnacja prezesów tez nie napawa optymizmem, mam wrażenie że nie chcą odpowiadać swoim.majatkiem przy ogłoszeniu ewentualnej upadłości, nie ma.nikogo nowego, spolka leci dryfem, czasem ledwo się otwierają notowania, czasemsa kilku godzinne przerwy między transakcjami,animator robi tu sztuczny ruch na akcjach, ludzie piszą że nie płacą za faktury, wiec mysle ze niedlugo czeka tu rychły koniec tej bajki, gdyby nie kredyty on noble pewno dawno open by zbankrutował, sprzedaż instalacji fotowoltaicznych? ,,...chcemy być lekka spółka??? Od 1.5 roku sprzedaja akcje noble funds i nie ma kupca, ..slabo to wyglada, ...mieli reorganizować homebrokera , zaliczył bankruta , czyli zapowiedzi i obiecanki bez pokrycia....tyle Jadę na urlop na mazury na 2 tygodnie, nie będę się przepychał z trollami.bo nie maja argumentów do rozmów, czy wymiany poglądów na temat opena, szkoda pradu na trolli i czasu za 2 tygodnie tu zajrzę i zobaczę co merytorycznego napisali ,mam nadzieje ze tezy o rozwoju czy czasie na wejście będę poparte argumentami.