Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nowa rekomendacja Trigon DM to 500 zł, każdą rekomendacje biur przebijamy w szybkim tempie, jak w 2Q będzie zysk wyższy niż w 1Q to obstawiam 450 zł, nie wydaje mi się żeby znacząco zwiększyli koszty w relacji do znacznie większego przychodu, tym bardziej że wcześniej mówili o cięciu kosztów, do końca roku myślę, że 500 będzie a nawet i więcej, tutaj duże pole do zwiększenia marży w porównaniu do konkurencji jest znacznie większe i myślę że to wykorzystają, teraz już każdy miesiąc zapowiada się z przychodem ponad 1 mld złotych, zagranica się rozrasta i będzie to miało pozytywny wpływ, póki co Intercars wyceniany promocyjnie do zagranicznej konkurencji, a jest bardziej nowoczesną firmą, obecnie praktycznie brak reakcji a wręcz spory spadek na wyniki miesięczne a były lepsze +1,2% m/m, a w Autopartnerze który poszedł do góry na giełdzie był spadek przychodów -1,2% m/m, myślę że to duża luka wzrostowa niewykorzystana, tak czy inaczej uważam że dobijemy do rekomendacji Trigon, niczym się nie sugerować takie jest moje zdanie