Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2021-08-15 o godz. 17:15 ~rem napisał(a):
> "Zibikor " ma rację. Skup będzie. Oddadzą słupy, a jak automaty pofiglują to, do połowy października sprzedadzą też niecierpliwi. Do zakończenia ewentualnego skupu będzie męka , choćby nawet codziennie było dobre info. Tego ptaszka trzymają mocno w dłoni i żadna siła tego nie zmieni. Ja też myślę że, w tej cenie nie skupią jednak zakładanych ilości.
Patrząc na to, co się działo na kursie przez ostatnie pół roku, to słupy już dawno mają skupione zakładane ilości.
Kurs trzymany za ryj przed skupem co do paru groszy, to nie przypadek. Ci, co liczą na wzrosty przy skupie o jakieś duże wartości bardzo się zawiodą.
Wnioski: spółka i papier to przekręt. Nie dadzą zarobić ulicy, jak krewni i znajomi królika muszą dostać swoje. To wygląda jak celowe wyprowadzanie kasy do kolesi, jak dla mnie.