Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja mam wrażenie, że Raisemana ma być takim centrum pozyskiwania kapitału dla spółek z Movie Games i PlayWay. INC współpracuje z nimi więc ich spółki córki są/będą kompleksowo obsługiwane od pozykania kapitału, po pomoc w projektach (mam na myśli development CDC) do wejścia niektórych na giełdę. Patrząc z boku (jeżeli jest tak jak wnioskuje) fajnie się to wszystko spina więc tylko czekać na rozwoj. Zastanawia mnie jescze ten "patronat" GPW i nowy rynek na którym pracują - może to też będzie jakiś kawałek tortu dla INC i CDC