Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
BZDURY.
Ja mam nie wystawione akcje i wiem, że nikt nimi nie gra.
A skąd wiem, bo za minutę mogę sprzedać w trakcie sesji.
Załóżmy, że fund pożycza o godz. 09:11 1 000 000 akcji z czego 10 000 to moje akcje niewystawione.
A ja mam kaprys i o 09:12 wystawiam swoje akcje PKC więc skąd naraz wezmą inne akcje?
To nie jest takie proste.
Tutaj bank fundusze TFI co mają akcje pożyczają między sobą.
A takie zagrywki wystaw akcje po XXX lub gdzie macie SL tylko są na Waszą niekorzyść.
Kupić, nie wystawać ani nie dawać SL na takiej spółce jak JSW która jest w trendzie wzrostowym a ceny surowców liżą maxima.
A co najważniejsze nie wdawać się w dyskusję i nie odpisywać na d.u.r.n.e posty.
Niech się duzi między sobą żrą.