~Ja

Znam i dlatego tak twierdzę, ile oczekujesz w tym roku zysku - uważam że 200mln to będzie już optymistyczne zatem kapitalizacja zbliżająca się do 2mld jest dość wysoka, oczywiście można porównać do columbusa, mabionu, biomedu i twierdzić że jest tanio ale z drugiej strony można przyrównać do Kernela, Stalproduktu i wydaje się być dość drogo.
Oczywiście możesz sądzić że zyski znacznie przewyższą 200 - może i tak się stanie - w 2022 należy spodziewać się wyższych przychodów (raczej już nie tak spektakularnie jak w tym roku po 40%) ale czy utrzymają marże? Czy wypracują 300mln netto? - ja wątpię - Ty wierzysz - dlatego ja sprzedałem - a Ty trzymasz (tak działa giełda)
Pozdrawiam i życzę zysków!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.