Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Hm... Liczyłem na merytoryczną odpowiedź bo może coś nie wiem o spółce. Mam ja w portfelu ze średnią poniżej 90, z racji, że siedzę w tej branży jestem co do tej spółki spokojny, poza tym nie robię kolek itd, więc jako długofalowy. Rekomendacje drogi kolego nie są takim picem jak sądzisz. Wystawiajacy je maklerzy są oceniani i przez wlasne szefostwo jak i KNF, czy nie ma tutaj prognoz spekulacyjnych. Czy 157 jest możliwe w tym roku? Spojrzeć na sektor branży w jakiej jest Lv - czemu nie? Pozdrawiam i proszę beż hejtu i obelg, co spotyka sie tutaj dość często.