Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Podsumowanie:
-Był w drodze do Czech, podpisać umowę z kolejnym klientem.
-Drogi z Ilskim im się rozeszły, kurtuazyjnie rozmawiają od czasu do czasu (Ściema)
-Nie mają gdzie rąk włożyć, dużo roboty,
-Dotacje, zrezygnowali, potrafią pozyskiwać nie potrafią dobrze wykorzystać...
-Obecnie musi się tłumaczyć z wykorzystania poprzednich, (qwa same problemy) min z rozliczenia Symulatora Lotów.
-Skoro jest co robić to jakie będą wyniki, odpwiedzi wymijające, wiecie, rozumiecie... Będzie strata.
Zresztą i tak nie pokażą wyników co najmniej do końca roku...
-Księgowa na macierzyńskim, we wrześniu ma wrócić i może do końca roku ogarną papiery!!!
-Qwa co pytam? To nie ma Biur księgowych, zasugerowałem że was wywalą z giełdy... Prezesowi nie zależy na byciu na giełdzie. Ma wywalone...
-Tłumaczenie że w Baninie to się żyje inaczej niż w Wawie i tu są inne problemy. Zasugerowałem żeby działał i poszukał innej księgowej/biura już dziś, powiedział że to się nie sprawdziło,woli poczekać... bla,bla,bla... (przecież Ta Pani może we wrześniu powidziedzieć że zostaje jeszcze z bobasem i wróci w listopadzie ITD)
-Prezes 1,5 roku temu wyjechał z Wawy do Banina, wynajął mieszkanie i żyje qwa powoli i nigdzie się nie spieszy...
Jak zrobi papiery do końca roku to fajnie, jak nie to też fajnie...
Coś o mnie, jestem bankierem korporacyjnym (doświadczenie Mbank,Alior,Idea,PEKAO)
Niestety, takich pajaców, fantasów przerobiłem wielu w swoim życiu... Firma krzak.
PS.
Tragedia i nie ma co się łudzić.
Zapraszam do dyskusji. Rozmowa przyjemna, prezez Dziecko, baaardzo nieodpowiedzialne... Niestety, ta spółka nie powinna być notowana publicznie. To typowa SP.ZOO jz problemami jakich tysiące w Polsce
AJ