Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak mam próg do którego sprzedam jeśli będzie niżej to zostaje. Obecnie cena jest niżej progu więc się nie piekle na uwolnienie akcji. A obroty się zwiększyły więc jestem ciekawy czy uwolnienie akcji to jakaś kwestia domu maklerskiegio czy inna. Chcę mieć ta wiedzę na przyszłość. To ciekawe czy akcje uwolnione są wszędzie w jednakowym momencie czy to indywidualna kwestia domu maklerskiegio. Ma może mieć to znaczenie przy tego typu skupach. Nie uważasz?