Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
zrobiłem ci czujny przyjemność i gratulacje że wypatrzyłeś to reko bo ja w papie ja tego nie widziałem
co do meritum
hm reko nie działa ? , a to pech sternik nie ma pod co ciągnąć? . zresztą to reko mojego ulubionego brokera który w zestawieniu dzisiejszego parkietu jak widac nie posiada takiej perły w portfelu , no tak nie może posiadać bo to byłoby nieetyczne . A tak na marginesie jak mi się wydaje reko mówi że nie będzie żle , tymczasem wycena odzwierciedla że będzie świetnie .
Kazus cdr jako przykład do odrobienia lekcji sie kłania, pozdrawiam tzw. inwestorów długoterminowych