~Blizniakplwl

Witam, Jeżeli ktoś przeczytał zazalenie, uzasadnienie i opinie, która ma 54 strony i jest zdania, że ursus to trup, to albo niech odda dyplom uczelni wyższej albo niech się nie wypowiada. Nigdy tak nie czułem radości kupując dzisiaj 20000 akcji ursusa z najwyzsza dozą prawdopodobieństwa ze bede mieć kilkukrotny zysk. Przecież tam jest tyle nieprawidłowości w ocenie Sadu ze glowa mala. Ponadto ilosc czynników wewnętrznych i zewnetrzych które miały przez ostatnie 2 lata dały do zrozumienia, że gorzej juz być nie może. Rząd nie pozwoli na umarcie ursusa w nowym Polskim ladzie. Ponadto najprawdopodobniej dojdzie do skutku umowa międzyrządowa pomiędzy PL a krajami Afryki. Zaczną budować autobusy, machina ruszy i wtedy kontrakty ruszą w niespotykanej do tej pory ilości. Ursus się odrodzi, bo kto miał się nakrasc to juz ukradl. Teraz spółka bedzie monitorowana i wierzyciele stana się akcjonariuszami. Będą emitowane obligacje oraz więcej ilości akcji. Znajdzie się inwestor , dotacje z programu rozwoju rolnictwa na lata 22-27 i pieniądze będą pompowane w polskie rolnictwo. Ludzie maja wieksza świadomość bo coraz częściej kupują produkty polskie. Jestem tego całkowicie pewien, że ursus nie upadnie. Dzisiaj po przeczytaniu ww.tekstu powiedziałem rodzinie, ze jeżeli się mylę i ursus upadnie to oddaje wszystkie dyplomy uczelni wyższej na które pracowałem 11 lat. 2 tytuły mgr oraz ukończonym doktorat. Szkoda ze nie mogę więcej dokupić, bo mam aliora którego kupiłem po 17 zł i wtedy też bylem pewny ze wroci w ciągu 1.5 roku na 50 zł i więcej. Zaroiblem juz 111% i czekam na kolejne 100%. Było to w grudniu. Nie pomyliłem się co do orlenu, lotosu i aliora. Ale nie bylem tak pewny jak ursusa. Życzę kolejnych 125 lat.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.