Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I właśnie lekarzu potwierdziłeś moje słowa - ja nawet rozumiem tych co mają za zadanie pilnować sposobu przekazania informacji na forach spółek Leszka - no cóź, każdy ma jakieś zadanie i je wypełnia jak najlepiej.
Czyli ja mam winić siebie, że przeprowadzono i doprowadzono celowo do przymusowej restr. Idei? No tak, że też wcześniej na to nie wpadłem! Gdyby moją firmę urzędnicy celowo doprowadzili do bankructwa też miałbym winić siebie, że otworzyłem biznes?