Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Prawa poboru każdy posiadacz akcji w dniu 16.07 dostał już na swoje konto ,
pytanie jest czy zamienić prawa poboru w stosunku 2/na akcję nowej emisji serii K w cenie 1.80 za akcję .
W memorandum jest napisane , że prawa poboru nie będą uczestniczyć w obrocie na GPW .
To fakty, a przyszłość pokaże czy warto było kupić .
Ja jestem tu od samego początku ,realizowałem swoje prawa poboru po 4,1 jak spadło na 0,49 zł
zwiększałem swój portfel w przedziale 0,50-1,50 ,po przekroczeniu 4,5 zł zredukowałem dość znacznie
w przedziale 3,9-3,2 . Teraz ponownie zwiększam portfel od 2,30-3 zł ,oczywiście wykupię swoje PP .
Mam nadzieję ,że w tym roku może być 6-10 zł a potem zobaczymy ,tak długo jak adeaddict nie
będzie bankrutem będzie można zarabiać a jak zaczną realizować swoje projekty to w przedziale
3 lat przy 10 mil akcji cena 50 zł za akcje nie będzie nikogo dziwiła .
To są moje przemyślenia a i tak każdy zrobi jak uważa