Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak masz rację. Sytuacja jest ciekawa. i nie sposób przewidzieć kto ma rację. Ja jako trol bez akcji Wikany , którego nie należy karmić :) obstawiam spadki na nieruchomościach na jesień tego roku. Wydaje mi się, że podwyżki stóp będą początkiem spadków . Uważam tez, że Wikana pomimo, że wyszła z dołka jest troszkę droga na dzień dzisiejszy. Na razie trzeba obserwować rynek, jak radzą sobie inne spółki deweloperskie i zarazem WIG deweloperzy. Kurs jest w konsolidacji i jest wyczekiwanie na pozytywne informacje ze spółki. Jeśli będzie jakaś niespodzianka ( co nie jest wykluczone) i kurs dojdzie do 26 zł to publicznie się będę kajał na forum :) :) :) Jesli spełni się mój scenariusz to nie omieszkam zadrwić sobie z moich ulubieńców z akcjami Wikany :)